AcasăNewsSelectia pentru sefia DNA. Primii trei candidati dau interviul la MJ

Selectia pentru sefia DNA. Primii trei candidati dau interviul la MJ

Primii trei din cei sase procurori admisi pentru a sustine proba interviului cu conducerea Ministerului Justitiei urmeaza sa ajunga, in aceasta prima zi a saptamanii, in fata lui Tudorel Toader.

Din cate a anuntat MJ inca de zilele trecute, procedura va incepe la ora 11. Iar cei trei aspiranti la sefia DNA care au fost declarati admisi pentru aceasta faza a selectiei pentru functia de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie sunt Sorin Armeanu, prim-procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Vaslui, Andrei Bodean, procuror la DNA Constanta, si Adina Florea – procuror la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Constanta.

Marti dimineata, incepand cu 8.30, urmeaza sa sustina interviurile si ceilalti trei candidati aflati in cursa pentru fotoliul ramas liber dupa revocarea, in 9 iulie, a Laurei Codruta Kovesi de la sefia DNA.

Este a doua selectie pentru functia de procuror sef. La precedenta procedura se inscrusesera patru procurori, insa niciunul nu a fost propus pentru aceasta postura.

author avatar
Cristina Stefan
98 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger