Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Sefului Senatului i s-a dat replica de la Cotroceni: Pare rupt de realitate!

Sefului Senatului i s-a dat replica de la Cotroceni: Pare rupt de realitate!

Autor:

O prima reactie de la Cotroceni, dupa declaratiile celui de-al doilea om in stat, avandu-l drept destinatar pe seful statului, a venit in cursul dupa-amiezii de joi, prin intermediul purtatorului de cuvant al Presedintiei.

 

purtator 350x221 Sefului Senatului i s a dat replica de la Cotroceni: Pare rupt de realitate!Adresandu-i-se direct presedintelui Senatului, pe un ton cat se poate de ferm, Madalina Dobrovolschi a inceput prin a spune: “domnule Tariceanu, da, adevarul doare, dar acest lucru nu este un motiv sa folositi un limbaj licentios, sa jigniti si sa spuneti in spatiul public lucruri care nu au nicio legatura cu realitatea”.

Purtatorul de cuvant a continuat prin a sublinia ceea ce anuntase presedintele in cateva randuri, inclusiv recent, si anume ca “persoanele cu probleme penale nu trebuie sa se afle in conducerea statului. Totodata, Dobrovolschi a tinut sa sublinieze ca Iohannis “isi doreste ca Guvernul sa aiba rezultate bune pentru Romania”- aluzie la spusele lui Tariceanu cum ca “presedintele sapa cu ravna la fundatia acestui Guvern, care este majoritatea parlamentara, si nadajduieste sa o dea jos”.

Nu in ultimul rand, e de mentionat faptul ca Madalina Dobrovolschi a facut referire strict la un aspect la care s-a oprit, orele trecute, Calin Popescu Tariceanu, raspunzand intrebarilor presei. “Domnia sa pare pur si simplu rupt de realitate, chiar de realitatea economica, ceea ce este foarte straniu pentru un fost prim-ministru. De exemplu, dansul ne spune senin ca pretul carburantilor a ramas neschimbat dupa introducerea accizei”, a sustinut purtatorul de cuvant al Cotrocenilor.


1 Comentariu la Sefului Senatului i s-a dat replica de la Cotroceni: Pare rupt de realitate!

  1. c baltazar

    Madalino, securisto, cum dracu de ai ajuns tu purtatoarea de cuvant la Coteroceni ? De ce nu-ti vezi tu de alte treburi >? De ce nu ai stat la bucatarie decat sa sa devii securista ?


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 17-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!