Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Seful PSD, reactie la demisia “foarte ciudata” a ministrului Negrescu

Seful PSD, reactie la demisia “foarte ciudata” a ministrului Negrescu

Autor:

In asteptarea nominalizarii pe care Viorica Dancila o va face ca succesor al demisionarului Victor Negrescu pentru postura de ministru delegat pentru Afaceri Europene, Liviu Dragnea a a ales sa nu faca – deocamdata – prea multe declaratii, dar a tinut sa puncteze ca i se pare “foarte ciudata”.

 

dragnea psd Seful PSD, reactie la demisia foarte ciudata a ministrului NegrescuFiindu-i solicitate lamuriri cu privire la pasul in lateral facut recent de Negrescu, liderul PSD a dat de inteles ca primul care ar trebui intrebat este chiar ministrul demisionar. “Din cate am vorbit astazi cu doamna prim-mistru are deja propunerea de nominalizare a unui nou ministru la Afacerile Europene. Dl Victor Negrescu este cel mai indrituit sa va raspunda, daca nu va raspunde, atunci o sa incerc sa rapund si eu, dar nu am fost in sedinta de Guvern si nici nu sunt angajatul dumnealui”, a punctat, taios, Liviu Dragnea, luni dupa-amiaza, de la Parlament.

Seful PSD a subliniat, insa, ca pregatirea pentru preluarea sefiei Consiliului UE nu sta intr-un singur om. “Nu se pune problema ca aceasta demisie, foarte ciudata, sa afecteze pregatirea Romaniei pentru presedintia Consiliului Uniunii Europene. Acolo nu a lucrat un singur om, a lucrat o echipa si lucreaza in continuare”, a conchis Dragnea.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!