AcasăNewsSeful PSD, reactie la demisia "foarte ciudata" a ministrului Negrescu

Seful PSD, reactie la demisia „foarte ciudata” a ministrului Negrescu

In asteptarea nominalizarii pe care Viorica Dancila o va face ca succesor al demisionarului Victor Negrescu pentru postura de ministru delegat pentru Afaceri Europene, Liviu Dragnea a a ales sa nu faca – deocamdata – prea multe declaratii, dar a tinut sa puncteze ca i se pare „foarte ciudata”.

Fiindu-i solicitate lamuriri cu privire la pasul in lateral facut recent de Negrescu, liderul PSD a dat de inteles ca primul care ar trebui intrebat este chiar ministrul demisionar. „Din cate am vorbit astazi cu doamna prim-mistru are deja propunerea de nominalizare a unui nou ministru la Afacerile Europene. Dl Victor Negrescu este cel mai indrituit sa va raspunda, daca nu va raspunde, atunci o sa incerc sa rapund si eu, dar nu am fost in sedinta de Guvern si nici nu sunt angajatul dumnealui”, a punctat, taios, Liviu Dragnea, luni dupa-amiaza, de la Parlament.

Seful PSD a subliniat, insa, ca pregatirea pentru preluarea sefiei Consiliului UE nu sta intr-un singur om. „Nu se pune problema ca aceasta demisie, foarte ciudata, sa afecteze pregatirea Romaniei pentru presedintia Consiliului Uniunii Europene. Acolo nu a lucrat un singur om, a lucrat o echipa si lucreaza in continuare”, a conchis Dragnea.

author avatar
Cristina Stefan
631 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger