Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Seful PSD, anunt la Congres: “legile de functionare a serviciilor secrete vor fi actualizate”

Seful PSD, anunt la Congres: “legile de functionare a serviciilor secrete vor fi actualizate”

Autor:

Printre dezideratele trecute in revista de catre liderul social-democrat, in discursul de peste o ora pe care l-a rostit la Congresul de sambata, s-au regasit si aspecte ce tin se serviciile secrete.

 

psd 350x149 Seful PSD, anunt la Congres: legile de functionare a serviciilor secrete vor fi actualizateSi anume, Dragnea a anuntat ca “PSD va initia procesul de reasezare constitutionala si functionala a institutiilor nedemocratice, care -acum ceva timp (…) – si-au uitat rostul si locul in societate”, dar si ca “legile de functionare a serviciilor secrete vor fi actualizate dupa standardele de transparenta si proportionalitate a omoloagelor europene” – moment in care din sala s-au auzit aplauze. Totodata, a sustinut si urmatorul aspect: “comisiile parlamnetare de ancheta isi vor finaliza concluziile in cel mai scurt timp posibil”.

Liderul social-democrat a adus in discutie si un subiect la zi, indelung analizat pe fondul dezvaluirilor din ultima perioada – “oameni buni, trebuie sa vrem si sa ne propunem ca cetatenii acestei tari sa nu mai fie supravegheati ilegal si arestati fara motiv! (…) sa avem siguranta ca nu vom fi luati in ras de un alt <portocala> sau de sefii lui”.


1 Comentariu la Seful PSD, anunt la Congres: “legile de functionare a serviciilor secrete vor fi actualizate”

  1. BIBICU

    DA, ACUM ESTE DOVEDIT CU PROBE CLARE CA RO ESTE PE MANA DERBEDEILOR , GOLANILOR, DEZAXATILOR, DEMENTILOR, RETARZILOR, TICALOSILOR, CURVELOR, PROSTITUATILOR SI PROSTITUOATELOR, IAR LA NIVEL COLECTIV SUNTEM O TARA DE NEMERNICI ATA TIMP CAT II TOLERAM PE ACESTI TRDATORI. SUNTEM UN POPOR LAS SI PREABLAJIN, FARA VIITOR .


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!