AcasăNewsSeful politistului suspectat de agresiune sexuala, lasat fara functie "pana la clarificarea...

Seful politistului suspectat de agresiune sexuala, lasat fara functie „pana la clarificarea situatiei”

O prima masura dispusa pe fondul verificarilor cerute de catre seful Politiei Romane, Bodgan Despescu, in cazul care a oripilat Capitala il vizeaza pe seful agentului de la Brigada Rutiera Bucuresti.

Concret, intr-un comunicat al IGPR facut public in urma cu scurta vreme se mentioneaza faptul ca s-a dispus „eliberarea din functie a comisarului sef de politie Vornicu Emanuel Rene, sef Serviciu Supraveghere Rutiera Sectoarele 1,2,6 din cadrul Brigazii Rutiere, pana la clarificarea situatiei de fapt„. Dar si ca s-a decis „informarea Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie in vederea initierii unei analize privind modul de instrumentare a lucrarilor penale in care este cercetat cel in cauza, iar, in functie de rezultatul acesteia, dispunerea de masuri legale”, precum si „cercetarea disciplinara a sefilor de schimb privind modul de instruire la intrarea in serviciu a politistilor rutieri, precum si a psihologului unitatii cu privire la activitatea desfasurata„.

Din cate s-a aflat inca din ziua precedenta, Eugen Stan, politistul suspectat in cazul molestarii celor doi minori intr-un bloc din Drumul Taberei, ar fi fost soferul lui Vornicu.

Masurile s-au luat la o zi de cand s-a descoperit ca suspectul in cazul molestarii celor doi copilasi, intr-un bloc din sectorul 6 al Capitalei, este agent de politie. Si de cand Carmen Dan, ministrul de Interne, transmitea, prin intermediul purtatorului de cuvant al MAI, ca asteapta raspunsuri de la Despescu la mai multe intrebari.

Intre timp, politistul Eugen Stan a fost retinut si urmeaza sa fie prezentat instantei in cursul acestei zile.

257 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger