Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Seful PNL, dupa scrisoarea lui Timmermans: PSD si ALDE risca sa marginalizeze Romania

Seful PNL, dupa scrisoarea lui Timmermans: PSD si ALDE risca sa marginalizeze Romania

Autor:

Reactionand la mesajul pe care prim-vicepresedintele Comisiei Europene l-a transmis, prin intermediul unei scrisori, primilor patru oameni in statul roman – Iohannis, Tariceanu, Dragnea si Dancila, liderul PNL a “tradus”, in prima faza, elementul esential din respectiva scrisoare.

 

orban 3 Seful PNL, dupa scrisoarea lui Timmermans: PSD si ALDE risca sa marginalizeze RomaniaConcret, Ludovic Orban considera ca Frans Timmermans “arata unde a adus PSD Romania. Tragand un semnal de alarma clar ca in cazul in care PSD-ul lui Dragnea si Tariceanu continua continua agresiunea sistematica asupra independentei Justitiei, prin modificari ale Codului penal, Codului de procedura penala, ale legilor justitiei – care sa avantajeze infractorii, care sa dezincrimineze fapte care sunt considerate infractiuni. Exista riscul major pentru Romania sa se activveze practic procedura prevazuta in art. 7 din Tratat – si anume suspendarea dreptului de vot al Romaniei la nivelul Consiliului UE”.

Ludovic Orban a parut convins ca “PSD si ALDE risca sa marginalizeze Romania si chiar sa puna semnul intrebarii apartenenta Romania la UE”, sustinand ca “orice vot pentru candidatii PSD sau ALDE este un vot care va face rau Romaniei, pentru ca la ora actuala, atat PSD, cat si ALDE sunt partide marginalizate, care nu sunt acceptate la nivel european, care fac un rau imens Romaniei”.


2 comentarii to Seful PNL, dupa scrisoarea lui Timmermans: PSD si ALDE risca sa marginalizeze Romania

  1. cobe

    Organe,ai scapat de dosare cu probe reale pentru ca te-ai facut sclavul generalului tau,se merita pentru libertate,adica platesti pentru a fi liber ca pasarea cerului,dar nu poti zbura ci mergi ca rama in fata stapanului.Am avut un vis,era o situatie ce parea aievea=realitate,precum tarcelita,se facea ca erai premier si la ordinul stapanilor Coloniei tineai o cuvantare in parlament in care luai hotararea,datorita-din cauza grelei mosteniri,ca toate veniturile sclavilor din Colonie sa revina la nivelul din 2016,de pe vremea fostului premier kioloszi fiul unui dac-ian.Sa fim optimisti si sa speram ca vei avea aceasta ocazie unica,cu care te intalnesti o data in viata si dincolo de ea.

  2. Florin

    Ludovic Orban, fiul vajnic al unui general de Securitate- seful partidului Bratienilo . Te cuprinde greata !!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!