Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Seful MApN anunta ca si-a lasat demisia pe masa premierului

Seful MApN anunta ca si-a lasat demisia pe masa premierului

Autor:

Prezent la sediul Guvernului, la discutii cu premierul, dupa aparitia in spatiul public a comunicatului dinspre MApN, cu privire la plata salariilor, ministrul Tutuianu a transmis ca bani de salarii sunt. “Nu exista niciun fel de intarziere”, a sustinut seful MApN.

 

20264890 1412601525488902 7308865501729603570 n tutuianu 720x480 Seful MApN anunta ca si a lasat demisia pe masa premieruluiImputandu-si lipsa comunicarii -in primul rand cu premierul, seful sau direct, aspect pe care i l-a reprosat Mihai Tudose- Adrian Tutuianu a anuntat ca i-a transmis premierului e faptul ca e gata sa faca un pas in lateral din functia pe care o ocupa la momentul de fata.

Concret, Tutuianu a explicat, la Antena 3, ca i-a transmis lui Tudose faptul ca i-a transmis prim-ministrului faptul ca e gata sa-si dea demisia. “Am lasat o demisie urmeaza ca primul-ministru sa aprecieze (…) am gresit ca n-am gestionat bine acest subiect din interior si ca nu am comunicat”, a explicat in prima faza ministrul, ulterior adaugand ca i-a spus “ca daca asta e o solutie care repara lucrurile, eu mi-o asum, ca sunt un om serios (…) hartia este lasata pe masa primului-ministru”.

foto: Facebook


1 Comentariu la Seful MApN anunta ca si-a lasat demisia pe masa premierului

  1. Academicus

    “… ca i-a transmis lui Tudose faptul ca i-a transmis prim-ministrului faptul ca e gata sa-si dea demisia.” Deci i-a transmis lui Tudose ceea ce i-a transmis primului ministru, care e același Tudose. Sau invers, tot un drac. Ori Tudose e prea greu de cap, ori Țuțuianu se ține de glume, ori autoarea e bîtă bîtă, varză-muci. Noi credem că ultima variantă e cea mai plauzibilă, neînceputa nefiind la prima abatere. Fato, cum te-au angajat ăia?! Să mai remarcăm că folosești “faptul” de 3 ori, în doar cîteva amărîte de rînduri (de 2 ori în aceeași frază)? Faptul faptelor e că ești “deșteaptă” de bubui.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!