Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Seful Garii de Nord, schimbat din functie

Seful Garii de Nord, schimbat din functie

Autor:

Saptamana a inceput in forta la nivelul noii conduceri a Ministerului Transporturilor (MT), daca este sa ne uitam la faptul ca inca de luni dimineata Felix Stroe a luat doua decizii transante – si anume schimbarea din functie a directorului Regionalei Cai Ferate Bucuresti si a sefului Garii de Nord.

 

17426040 1933342533560628 201127604339523171 n gara tren 350x263 Seful Garii de Nord, schimbat din functieMasurile, anuntate printr-un comunicat remis de reprezentantii MT, sunt insotite si de o motivare pentru luarea lor. Si anume faptul ca “ministrul Transporturilor s-a declarat total nemultumit de modul de administrare si de intretinere al Garii de Nord si a dispus demiterea imediata a celor doi reprezentanti ai Regionalei de Cai Ferate Bucuresti: Laurentiu Maraloi, directorul Regionalei CF Bucuresti si Mihai Candea, seful Garii de Nord”.

Totodata, aflam ca s-au ales deja si inlocuitorii celor doi – si anume Marcel Pioaru, seful Serviciului de Siguranta a Circulatiei, va prelua prerogativele detinute de Maraloi, in timp ce seful adjunct de la Gara de Nord, Mihai Tanase, pe cele pe care le avusese, pana la aceasta data, Candea.

sura foto: Facebook    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!