AcasăNewsSeful FRF, explicatii la sectia de Politie. Ce a precizat Burleanu

Seful FRF, explicatii la sectia de Politie. Ce a precizat Burleanu

Seful Federatiei Romane de Fotbal a ajuns, vineri dupa-amiaza, intr-o circa de Politie din Bucuresti, mai exact in incinta Sectiei 9, pentru a oferit lamuriri intr-o chestiune ce tine de litigii de munca.

Mai exact, este vorba despre persoane in cazul carora instanta a dispus reintegrarea in cadrul Federatiei. Seful FRF a fost insotit de un avocat si a stat in sediul Politiei peste doua ore.

Dupa ce a stat de vorba cu oamenii legii, Razvan Burleanu a oferit detalii si in fata presei, sustinand ca este vorba despre o plangere depusa la adresa Federatiei. „Sunt doi fosti angajati care au fost reintegrati in aceasta perioada de timp, care au depus o plangere la adresa Federatiei Romane de Fotbal, (…) ei spunand ca nu au fost reintegrati si nu li s-au platit drepturile salariale stabilite de instanta, lucru care este fals, e dovedit si cu acte (…) o sa le punem la dispozitie toate inscrisurile, toate documentele”, a declarat, printre altele, seful FRF.

La sosire, in jurul orei 15, Burleanu spunea ca a primit un telefon prin care era invitat la respectiva sectie. „Datoriile sunt achitate, oamenii au fost reintegrati, vorbim de fosti angajati care au fost dati afara, nu stiu cati dintre ei (…) au fost reintegrati, li s-au platit toate (…) drepturile salariale pe care instanta a considerat (…) ca li se cuvin (…) si acum avem aceste sesizari, aceste plangeri”, declara oficialul Federatiei de Fotbal pana sa ajunga in incinta.

190 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger