AcasăNewsSeful Euroticket, trimis in judecata pentru mai multe infractiuni

Seful Euroticket, trimis in judecata pentru mai multe infractiuni

Traian Miclaus, administratorul Operativ Logistic SRL, fosta Euroticket Company SRL, a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie.

Miclaus este acuzat de inselaciune, delapidare si abuz in serviciu, respectiv ca a prejudiciat mai multi retaileri cu peste 11 milioane de lei.

Miclaus, impreuna cu persoana juridica pe care o administra in fapt, SC Euroticket Company SRL (devenita SC Operativ Logistic SRL), unitate emitenta de bilete de valoare (tichete de masa, tichete cadou) a indus in eroare 12 mari retaileri (SC Dedeman SRL, SC Romania Hypermarche SA, SC Kaufland SCS, SC Auchan Romania SA, SC Rewe Romania SRL, SC Mega Image SRL, SC Real Hypermarket SRL, SC Profi Rom Food SRL, SC Lidl Discount SRL, SC Billa Romania SRL, SC Artima SA, SC Carrefour Romania SA), determinandu-i sa accepte la plata tichete de masa si tichete cadou puse in circulatie in luna decembrie 2010, fara intentia de a le deconta, provocand astfel un prejudiciu de 11.008.549,86 lei.

De asemenea, Traian Miclaus este acuzat ca si-a insusit din gestiunea societatii comerciale amintite, in mod repetat, din iunie 2010 si pana in iunie 2011, suma de 3.363.792 lei, platind prestatii simulate de consultanta pe care si-ar fi acordat-o lui insusi. Suma respectiva a fost retrasa in numerar prin intermediul a 208 operatiuni.

author avatar
Cristi Ionita
311 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger