Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Seful Directiei pentru Agricultura Constanta vrea sa scape de arest

Seful Directiei pentru Agricultura Constanta vrea sa scape de arest

Autor:

Arestat preventiv pentru 30 de zile, Boris Parpala, directorul Directiei pentru Agricultura Constanta, a decis sa conteste mandatul emis pe numele sau.

 

01 parpala   Boris Parpala Seful Directiei pentru Agricultura Constanta vrea sa scape de arest

Boris Parpala, directorul Directiei pentru Agricultura Constanta (sursa foto ziuaconstanta.ro)

Boris Parpala este acuzat de comiterea mai multor infractiuni precum efectuare de operatiuni financiare incompatibile cu functia, evaziune fiscala, spalare de bani, etc.

Parpala a fost arestat preventiv, dupa ce magistratii de la Tribunalul Constanta au admis solicitarea venita din partea procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie.

Totusi, Boris Parpala se declara nevinovat si a contestat mandatul emis pe numele sau la Curtea de Apel Constanta. Directorul Directiei pentru Agricultura Constanta este de parere ca trebuie sa fie pus in libertate pentru a-si putea dovedi nevinovatia.

Conform ziuaconstanta.ro, procurorii DNA il acuza pe Boris Parpala ca si-a folosit influenta pentru a convinge primarii a zeci de primarii sa deconteze servicii inutile.

Mai mult, Parpala a emis facturi in numele unei companii pe care o controla si a incasat diverse sume de bani pentru serviciile prestate si de care au beneficiat zeci de primarii din judet.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-10-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!