AcasăNewsSeful Companiei de Autostrazi, avertisment pentru constructorul DN73: "nu sunteti intr-o statiune...

Seful Companiei de Autostrazi, avertisment pentru constructorul DN73: „nu sunteti intr-o statiune de odihna!”

Dupa ce orele trecute ministrul Transporturilor se declarat public nemultumit de ce a gasit in cadrul unei vizite neanuntate la Aeroportul Otopeni, de aceasta data despre seful companiei care administreaza infrastructura rutiera s-a aflat ca i-a transmis un avertisment cat se poate de clar constructorului care se ocupa de lucrarile pe DN 73 – drumul care leaga orasul Brasov de Pitesti.

Concret, Narcis Neaga vrea sa ii vada la lucru pe constructori, in caz contrar le-a transmis ca se va rezilia contractul cu ei. „Directorul General al CNAIR, Narcis Neaga le-a transmis astazi reprezentantilor AZVI SA ca le va rezilia contractul daca pana in data de 20 mai 2019 nu reiau lucrarile pe DN 73. El le-a atras atentia ca situatia actuala nu mai poate continua si ca nu este interesat de motivele pe care constructorul le invoca pentru intarzierile constante de pana acum”, din cate au transmis reprezentantii companiei intr-un comunicat de presa.

Directorul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere si-a anuntat din nou prezenta pe santier, peste doar cateva saptamani, pentru a vedea in ce masura apar schimbari. “Pe data de 20 mai venim din nou in control pe santier si daca nu va gasim la lucru, pe data de 21 mai va reziliem contractul! Trebuie sa intelegeti ca nu sunteti intr-o statiune de odihna. Ati semnat un contract cu noi si trebuie sa-l respectati! Nu mai avem nevoie de scuze!”, le-a transmis Neaga reprezentantilor antreprenorului, citat in acelasi comunicat.

354 afisari

1 COMENTARIU

  1. Eu cred ca si Neaga trebuie demis! Le-a dat termen o luna sa inceapa munca!? A treia zi de la Pasti daca nu era lucrul inceput -reziliat pe loc contractul!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger