AcasăNewsSeful Comisiei SRI: Peste 6 milioane de romani, interceptati

Seful Comisiei SRI: Peste 6 milioane de romani, interceptati

Seful Comisiei parlamentare de control a activitatii SRI a anuntat joi cateva cifre care i-au pus pe multi pe ganduri.

Astfel, social-democratul Claudiu Manda a asustinut ca peste 6 milioane de peroane, din randul ceor 9 milioane de roamni activi, au fost interceptate pe durata a 9 ani. „In intervalul 2005-2016 (…) inseamna peste 311.000 de mandate. (…) Putem sa gandim ca au fost mai mult de 6 milioane de oameni, de persoane care au fost interceptate in aceasta perioada. Cifra ar putea fi mai mare de atat. (…) Toate aceste mandate sunt puse in aplicare de SRI, dar sunt mandate puse in aplicare inclusiv de DNA. Putem sa credem ca si pentru anii urmatori (…) am putea sa vorbim de inca 50.000 plus 50.000 de mandate”, a sustinut Claudiu Manda, care a adaugat ca „insa credem totusi (…) ca sunt prea multe aceste ascultari”.

author avatar
Andrei Coman
129 afisari

2 COMENTARII

  1. DUPA 1989 RO NU A INVESTIT NIMIC IN DEZVOLTARE ECONOMICO-SOCIALA CI NUMAI IN NEBUNIE SI DESTRABALARE DE ACEEA TARA A AJUNS PE FUNDUL PRAPASTIEI DE UNDE NU MAI ARE NICI O SANSA SA FIE RECUPERATA……………………

  2. Zice că a fost cu „caracatițe, cu „meduze”, cu „sepii”, „calamari”, deci cu „cefalopode”, cu „gorgone”, cu pericole și „tentacule ale corupției”, urmărite de serviciile secrete și DNA, doar cu vreo 311.000 mandate, vremuri în care „băieții deștepți”, „inteligenții”, își făceau campanii publicitare prin mass-media?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger