Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Seful CJ Giurgiu, martor la “schimbul de replici” Badalau-Anton: Nu a existat agresiune

Seful CJ Giurgiu, martor la “schimbul de replici” Badalau-Anton: Nu a existat agresiune

Autor:

Unul dintre cei care a fost prezent, seara trecuta, la nunta din Giurgiu la care liberalul Mihai Anton acuza ca ar fi fost lovit de catre presedintele executiv al PSD-ului, Niculae Badalau, este chiar presedintele Consiliului Judetean Giurgiu.

 

16388303 1241803185903655 3244825721328970407 n mina 720x476 Seful CJ Giurgiu, martor la schimbul de replici Badalau Anton: Nu a existat agresiuneMarian Mina sustine, practic, varianta social-democratului Badalau, cum ca intre acesta din urma si fosutl deputat PNL ar fi existat doar un schimb de replici. Minea a invocat, intr-o interventie la Antena 3, “un schimb de replici, nici vorba de pumn (…) nu a fost decat un schimb de replici de (…) 10-15 secunde. Nu s-au injurat, dar nici nu s-au pupat, dar nu a existat agresiune”.

Cititi si: Niculae Badalau reactioneaza la acuzatia liberalului Anton: nu l-am lovit

Totodata, seful CJ Giurgiu a sustinut ca ar fi fost 100 de martori la scena respectiva. Ba mai mult, ca Mihai Anton “din ce stim noi nu a fost invitat” la respectiva nunta.

De cealalta parte, Anton sustine, insa, ca ar fi fost lovit de Niculae Badalau, drept urmare s-a dus la politie, dar si la IML, pentru un certificat medico-legal.

sursa foto: Facebook/Marian Mina    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-05-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!