AcasăNewsSeful biroului Permise Auto Iasi, prins baut la volan!

Seful biroului Permise Auto Iasi, prins baut la volan!

De ani buni conduce Biroul de Inmatriculari si Permise Auto din Iasi si este cunoscut pentru exigenta de care da dovada cand e la munca. Insa vineri noapte, a fost prins pe picior gresit. A urcat la volan dupa ce a baut, fiind oprit de un echipaj de politie.

Tudor Minea ar fi petrecut la un local cu ocazia zilei sale de nastere. La un moment dat, a ales sa se urce in masina si sa plece la drum. A fost oprit de o patrula de la Rutiera, pentru un control de rutina. Oamenii legii i-au cerut sa sufle in fiola. Potrivit maramedia.ro, din rezultatul alcooltestului, prezentat de catre agentii care au constat incidentul, reiese ca seful Biroului inmatriculari si permise din Iasi avea in sange 0,79 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Minea a fost dus apoi la spital, pentru recoltarea unor probe de sange, menite sa stabileasca exact concentratia de alcool. Urmatorul drum a fost la sediul politie Rutiere, pentru ca Minea sa dea o declaratie. Intrebat pentru ce anume se afla acolo, seful biroului Permise Auto Iasi le-a spus jurnalistilor ca nu stie si nu a vrut sa faca si alte declaratii.

Politistii ieseni au deschis o ancheta, pana la finalizarea careia lui Minea i-a fost suspendat dreptul de a conduce autoturisme.

434 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger