Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Sefii Fiscului roman si bulgar, intalnire la Brasov

Sefii Fiscului roman si bulgar, intalnire la Brasov

Autor:

Din directia Fiscului aflam, joi, faptul ca presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, Bogdan-Nicolae Stan, si conducerea Agentiei Nationale Fiscale din Bulgaria, reprezentata de Galya Dimitrova, s-au intalnit astazi, la Brasov.

 

stan 389x500 Sefii Fiscului roman si bulgar, intalnire la BrasovAu discutat despre planul comun privind combaterea evaziunii fiscale in domeniul achizitiilor intracomunitare. Monitorizarea permanenta a tranzactiilor intracomunitare in punctele de frontiera si realizarea unui schimb operativ de date intre structurile de la punctele de control la frontiera, in special in domeniul transporturilor care tranziteaza Romania inspre Bulgaria, reprezinta principalele masuri stabilite de catre cei doi oficiali, se mai precizeaza in comunicatul ANAF.

La aceasta intalnire au participat reprezentanti ai Directiei Generale Antifrauda Fiscala si ai Directiei Generale Informatii Fiscale din cadrul ANAF.

Acordul bilateral Romania – Bulgaria pentru intensificarea cooperarii in domeniul TVA a fost semnat in anul 2010 si a intrat in vigoare in 2011. Unul dintre obiectivele importante ale acestui acord este crearea premiselor necesare pentru o colaborare stransa intre autoritatile fiscale si reprezentantii acestora, scop in care a fost creata la nivelul fiecarei administratii o retea de persoane de contact care sunt autorizate sa faca schimb direct de informatii operative.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!