AcasăNewsSefii de deconcentrate nu stiu cum sa mai fuga din PDL!

Sefii de deconcentrate nu stiu cum sa mai fuga din PDL!

Chichitele politicii dambovitene sunt atat de incalcite incat invidiatii directori de regii autonome si directii deconcentrate se chinuie sa demisioneze din functiile pe care le detin.

Gandul ca ar putea fi anchetati de oamenii lui Daniel Morar le da fiori sefilor de regii autonome

Insa ei nu sunt lasati de sefii de partid, care au ajuns sa ii ameninte fatis ca, daca indraznesc sa paraseasca corabia pedelista, nu pot sa fuga prea departe. Caci, pana sa se refugieze in curtea USL, vor fi atinsi de bratul lung al procurorilor DNA.

Nu pleaca nimeni!

Puzderie de oameni de incredere ai PDL, numiti de partid pe functii cheie, la conducerea nenumaratelor institutii inca rentabile controlate de stat, ar da orice sa poata sa-si paraseasca aceste posturi atat de bine remunerate. Numai ca nu indraznesc, desi ar fugi pe capete din formatiunea politica, inspaimantati fiind, dupa cum sustin sursele noastre, de ultimele sondaje secrete facute doar pentru stiinta conducerii actualului partid de guvernamant. Pentru ca aceia care au apucat sa-si anunte intentia au fost imediat prelucrati la partid ca, daca cedeaza cantecelor de sirena venite din partea Opozitiei, dosarele cu „bubele” lor anticoruptie ar putea fi scoase din arhiva DNA. Mai mult, si alti directori si manageri care nu si-au facut cunoscute intentiile, dar sunt banuiti a avea aceleasi ganduri, au fost deja perpeliti preventiv cu aceeasi posibilitate a anchetarii lor de urgenta. Chiar daca momentan a mers, ramane de vazut cat va mai functiona si sperietoarea DNA…

author avatar
Catalin Tache
1.068 afisari

1 COMENTARIU

  1. Domnia si prostia se platesc in viata. „Pidilisti” au facut numai nenorociri si acum apeleaza la metode de represiune, doar doar mai prin ceva ciolan. Aia care sunt curati o vor face, aia care au pus „botu” la slanina tremura. Oricum si USL si PDL si cum le-o mai zice, toti sunt la fel doar o data la 4-8 ani se schimba tabara. Sper sa ii vedem adunati …….. acolo.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger