AcasăNewsSefi de la CNADNR, sanctionati pentru ca nu au intervenit pe sosele

Sefi de la CNADNR, sanctionati pentru ca nu au intervenit pe sosele

Conducerea CNADNR a anuntat ca s-a dispus sanctionarea a doi dintre sefii CNADNR Brasov.

Este vorba despre Nicolae Badescu, seful Sectiei Drumuri Nationale Brasov, si Anca, seful Districtului Valea Homorod.

Cei doi au fost acuzati ca nu au intervenit la timp cu materiale antiderapante pe sosea si, astfel, in Brasov s-au produs mai multe accidente de circulatie din cauza poleiului.

Ramane de vazut modul in care acestia vor fi sanctionati concret, dar surse din cadrul CNADNR Brasov sustin ca, cel mai probabil, celor doi le vor taiate procente insemnate din salarii.

„Urmare a cercetarilor disciplinare din ziua de 10 ianuarie 2015, efectuate la Directia Regionala de Drumuri si Poduri Brasov din dispozitia directorului general al CNADNR, ing. Narcis Neaga, s-a constatat ca, pentru lipsa actiunii preventive si constante cu material antiderapant, specifica sezonului de iarna, se fac vinovati seful Sectiei Drumuri Nationale Brasov, Nicolae Badescu, si seful Districtului Valea Homorod (sef district cu preluare de atributii), Anca Ciolan. In perioada imediat urmatoare, persoanele mentionate vor fi sanctionate disciplinar”, este mesajul transmis de sefii Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).

author avatar
Cristi Ionita
215 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger