Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Sefa MAI merge la Comisia de Aparare din Senat. Anunt despre raportul clasificat

Sefa MAI merge la Comisia de Aparare din Senat. Anunt despre raportul clasificat

Autor:

Carmen Dan a precizat, luni, la momentul la care a ajuns la sediul ministerul pe care il conduce ca urmeaza sa mearga, in cursul zilei urmatoare, la Parlament, mai exact la Comisia de Aparare din Senat.

 

carmen dan 500x500 Sefa MAI merge la Comisia de Aparare din Senat. Anunt despre raportul clasificat“Va asigur ca acolo avem toata disponibilitatea sa raspundem tuturor intrebarilor”, a transmis Dan, cu referire la explicatiile pe care urmeaza sa le dea in fata forului parlamentar, incepand cu ora 14.30.

Cat priveste documentul intocmit dupa incidentele violente din 10 august, Carmen Dan a mentionat ca “astazi va ajunge la cele doua comisii raportul clasificat despre care am vorbit (…) imediat dupa prezenta noastra la Comisia de Aparare de la Camera Deputatilor, Parchetul Militar a solicitat acest raport, pe care, evident, l-am pus la dispozitie”.

Pe de alta parte, sefa MAI a refuzat sa comenteze acuzatiile aduse de primarul capitalei, vicepresedinte al PSD totodata. “Temele politice le-am discutat si le-am lamurit in CEx”, a replicat Carmen Dan.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!