Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Sefa Guvernului, sageti catre presedinte: nu a gasit deschiderea sau poate nu a avut timp sa convoace CSAT

Sefa Guvernului, sageti catre presedinte: nu a gasit deschiderea sau poate nu a avut timp sa convoace CSAT

Autor:

Chiar daca ar fi trebuit adoptata in cadrul sedintei de joi a Guvernului, rectificarea bugetara mai asteapta avizul CSAT.

 

dancila 4 Sefa Guvernului, sageti catre presedinte: nu a gasit deschiderea sau poate nu a avut timp sa convoace CSATDe altfel, Viorica Dancila a si explicat cum de a cerut Cabinetul pe care il conduce convocarea in regim de urgenta a CSAT-ului, Executivul asteptand inca un raspuns referitor la sedinta privind “unul dintre cele mai importante proiecte ale Guvernului”. “Din pacate, presedintele Romaniei nu a gasit deschiderea sau poate nu a avut timp sa convoace Consiliul Suprem de Aparare a Tarii pentru analizarea si avizarea primei rectificari bugetare din acest an, desi proiectul se afla in dezbatere publica inca de pe data de 6 august. In aceste conditii, Guvernul a luat decizia de a cere presedintelui Romaniei convocarea in regim de urgenta a CSAT”, a punctat premierul, joi la pranz, la inceputul reuniunii Executivului.

Amintim ca la aceasta rectificare, mai multe ministere, dar si Presedintia urmeaza sa piarda bani.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!