AcasăNewsSefa DNA: "Victor Ponta nu este cercetat in niciun dosar"

Sefa DNA: „Victor Ponta nu este cercetat in niciun dosar”

Laura Codruta Kovesi, procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, a facut o serie de dezvaluiri extrem de interesante in legatura cu situatia premierului Victor Ponta.

Desi existau zvonuri conform carora Victor Ponta este implicat in mai multe dosare cu greutate, Laura Codruta Kovesi anunta ca numele premierului nu apare ca suspect, momentan, in niciun dosar.

„Numele domnului Victor Ponta nu apare in dosarul ASF, in care a fost trimis in judecata Dan Radu Rusanu, fostul sef al Autoritatii de Supraveghere Financiara, si pot sa va spun ca nici nu a fost cercetat in dosarul lui Adrian Duicu (n.r. – baronul PSD de Mehedinti). De altfel, dosarul respectiv a fost finalizat deja, prin trimiterea in judecata, si se judeca la Curtea de Apel Bucuresti. Din probele administrate in cauza nu a rezultat ca Victor Ponta ar fi avut vreo implicare in faptele comise de Adrian Duicu. Iar noi vorbim de probe si de ce putem dovedi. Nu ne putem baza invinuirile pe prezumtii sau perceptii. Deci pot sa va spun ca domnul Victor Ponta nu este cercetat in niciun dosar”, a fost mesajul transmis de Laura Codruta Kovesi, procuror sef la Directia Nationala Anticoruptie.

Conform B1 TV, Laura Codruta Kovesi a precizat ca „in legatura cu dosarul votului din strainatate pot sa va spun ca este un dosar complex care vizeaza foarte multe persoane care au domiciliul in strainatate. Vorbim despre sute de persoane. Avem nevoie de foarte multe informatii din strainatate si de aceea nu cred ca o sa-l putem finaliza intr-o luna sau doua. Pot sa va spun, insa, ca se lucreaza la el”.

author avatar
Cristi Ionita
170 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger