Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Sefa DNA: Procurorul Negulescu, cercetat disciplinar

Sefa DNA: Procurorul Negulescu, cercetat disciplinar

Autor:

La doar o zi de cand din directia DNA se anunta faptul ca procurorul a cerut incetarea activitatii in cadrul Directiei Nationale Anticoruptie, sefa institutiei a facut cateva scurte referiri la cazul magistratului Negulescu.

 

kovesi1 Sefa DNA: Procurorul Negulescu, cercetat disciplinarSi anume, a lasat sa se inteleaga ca asteapta o confirmare din directia celor care analizeaza situatia. “Dl Negulescu si-a cerut incetarea activitatii. Este o cercetare disciplinara pe rolul Inspectiei Judiciare. Inspectia Judiciara va stabili daca a vorbi un procuror sau altcineva (…) Este o cercetare disciplinara in curs, nu pot sa comentez”, a subliniat Laura Kovesi, la plecarea de la sedinta de bilant a DIICOT-ului.

Totodata, trebuie spus ca solicitarea formulata de procurorul Negulescu va fi luata in discutie de CSM in cursul acestei zile.

Decizia luata de catre anchetatorul mentionat a venit pe fondul prezentarii, la Romania Tv, a unei “inregistrari audio continand un dialog atribuit unui procuror din cadrul Serviciului Teritorial Ploiesti si unei alte persoane”, si anume sotiei unui afacerist arestat.

 
loading...
NU RATA SA CITESTI!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-02-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!