Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Sefa DNA: Procurorul Negulescu, cercetat disciplinar

Sefa DNA: Procurorul Negulescu, cercetat disciplinar

Autor:

La doar o zi de cand din directia DNA se anunta faptul ca procurorul a cerut incetarea activitatii in cadrul Directiei Nationale Anticoruptie, sefa institutiei a facut cateva scurte referiri la cazul magistratului Negulescu.

 

kovesi1 Sefa DNA: Procurorul Negulescu, cercetat disciplinarSi anume, a lasat sa se inteleaga ca asteapta o confirmare din directia celor care analizeaza situatia. “Dl Negulescu si-a cerut incetarea activitatii. Este o cercetare disciplinara pe rolul Inspectiei Judiciare. Inspectia Judiciara va stabili daca a vorbi un procuror sau altcineva (…) Este o cercetare disciplinara in curs, nu pot sa comentez”, a subliniat Laura Kovesi, la plecarea de la sedinta de bilant a DIICOT-ului.

Totodata, trebuie spus ca solicitarea formulata de procurorul Negulescu va fi luata in discutie de CSM in cursul acestei zile.

Decizia luata de catre anchetatorul mentionat a venit pe fondul prezentarii, la Romania Tv, a unei “inregistrari audio continand un dialog atribuit unui procuror din cadrul Serviciului Teritorial Ploiesti si unei alte persoane”, si anume sotiei unui afacerist arestat.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 17-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!