AcasăNewsSefa DNA: Procurorul Negulescu, cercetat disciplinar

Sefa DNA: Procurorul Negulescu, cercetat disciplinar

La doar o zi de cand din directia DNA se anunta faptul ca procurorul a cerut incetarea activitatii in cadrul Directiei Nationale Anticoruptie, sefa institutiei a facut cateva scurte referiri la cazul magistratului Negulescu.

Si anume, a lasat sa se inteleaga ca asteapta o confirmare din directia celor care analizeaza situatia. „Dl Negulescu si-a cerut incetarea activitatii. Este o cercetare disciplinara pe rolul Inspectiei Judiciare. Inspectia Judiciara va stabili daca a vorbi un procuror sau altcineva (…) Este o cercetare disciplinara in curs, nu pot sa comentez”, a subliniat Laura Kovesi, la plecarea de la sedinta de bilant a DIICOT-ului.

Totodata, trebuie spus ca solicitarea formulata de procurorul Negulescu va fi luata in discutie de CSM in cursul acestei zile.

Decizia luata de catre anchetatorul mentionat a venit pe fondul prezentarii, la Romania Tv, a unei „inregistrari audio continand un dialog atribuit unui procuror din cadrul Serviciului Teritorial Ploiesti si unei alte persoane”, si anume sotiei unui afacerist arestat.

author avatar
Cristina Stefan
285 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger