AcasăNewsSefa DNA: Nu demisionez pentru ca sunt inculpati deranjati

Sefa DNA: Nu demisionez pentru ca sunt inculpati deranjati

Sefa DNA, a vizitat Hunedoara

Desi afaceristul lasa sa se inteleaga cu totul altceva, sefa DNA sustine ca nu a fost la evenimente private cu Sebastian Ghita. Si ca nu i-ar fi dat mail-uri, ba mai mult, ca n-ar fi folosit celebra adresa „cucuveaua mov”.

Pe fondul deciziei luate, la finele anchetei interne declansate la nivelul conducerii SRI, dupa aparitia inregistrarilor cu Sebastian Ghita, in speta dupa ce s-a aflat ca directorul Serviciului va cere trecerea in rezerva a generalului Coldea (DETALII AICI), aflam ca, facand referire la aceleasi dezvaluiri ale fostului deputat, facute publice de Romania TV, sefa DNA a facut unele precizari, intr-un interviu acordat ziare.com.

Concret, Kovesi sustine ca nu a comunicat cu fostul deputat la telefon si ca nici nu i-ar fi trimis mail-uri. „Nu am fost in vacante cu Sebastian Ghita, nu am petrecut timp liber cu Sebastian Ghita. (…) Nu am participat la evenimente private cu Sebastian Ghita, nu am vorbit niciodata la telefon cu Sebastian Ghita, nu i-am dat mailuri si nu am participat decat la evenimente organizate de sefi de institutii sau de institutii publice, la care eu nu pot cenzura lista de invitati, evenimente la care au fost prezente si alte persoane”, a sustinut sefa DNA, adaugand, cu referire la deja celebra adresa „cucuveaua mov” ca „nu am folosit niciodata un astfel de e-mail”.

Intrebata daca a luat in calcul varianta de a renunta la functia de procuror-sef al DNA-ului, pe fondul ultimelor evenimente, incluzand cazul Black Cube, Kovesi a dat urmatorul raspuns: „Nu. De ce sa demisionez, pentru ca am deranjat niste inculpati? Ca ne-am facut treaba? Nu am de ce sa demisionez. Mi-am facut si voi continua sa-mi fac treaba. Am fost numita la DNA pentru a manageria investigarea cauzelor de coruptie la nivel inalt. Nu pentru altceva. (…) Nu demisionez pentru ca sunt inculpati deranjati, care fac afirmatii mincinoase de dimineata pana seara”.

188 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger