Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Sefa DNA, cu explicatii la CSM: “Este o procedura confidentiala”

Sefa DNA, cu explicatii la CSM: “Este o procedura confidentiala”

Autor:

Insotita de adjunctul sau, procurorul Marius Iacob, Laura Codruta Kovesi a ajuns miercuri dimineata la Consiliul Superior al Magistraturii. Mai exact in fata reprezentantilor Sectiei pentru procurori in materie disciplinara.

 

kovesi 1 350x219 Sefa DNA, cu explicatii la CSM: Este o procedura confidentialaMotivul prezentei sefei DNA la CSM are legatura cu actiunea disciplinara inceputa, in prima luna a acestui an, de Inspectia Judiciara in cazul sau si al adjunctului.

Sedinta de miercuri a sectiei in cauza a inceput la ora 10. In urma cu putine minute, sefa DNA si procurorul sef adjuct Iacob au plecat de la CSM, fara sa faca declaratii in fata presei. “Multumesc frumos, am zis ca nu dau declaratii, este o procedura confidentiala, la revedere”, a sustinut Laura Kovesi.

Atat Kovesi, cat si Iacob s-au mai prezentat la CSM, in aceeasi speta, si pe 21 martie, data la care sefa DNA mentiona ca urmeaza sa formuleze cereri de administrare de probe si ca isi vor pregati apararea.

Amintim ca unul dintre aspectele avute in vedere de IJ are legatura cu inregistrarile ajunse la urechile opiniei publice, dintr-o sedinta de lucru de vara trecuta.


1 Comentariu la Sefa DNA, cu explicatii la CSM: “Este o procedura confidentiala”

  1. Dorina

    Decapati-o! si pe ea…


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!