Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Sefa DNA, bilant pe 2017: 3 ministri si 6 parlamentari, trimisi in judecata

Sefa DNA, bilant pe 2017: 3 ministri si 6 parlamentari, trimisi in judecata

Autor:

Printre aspectele pe care sefa DNA le-a adus in atentia opiniei publice in cadrul prezentarii raportului de activitate pe 2017 s-a numarat acela ca pe parcursul anului trecut au fost deferiti justitiei mai multi demnitari.

 

kovesi 350x279 Sefa DNA, bilant pe 2017: 3 ministri si 6 parlamentari, trimisi in judecataMai exact, ca au fost trimis in judecata aproape 1.000 de inculpati, intre ei trei ministri, 5 deputati, un senator si doi secretari de stat. “Aceste cifre ne arata ca, de cele mai multe ori, cei care au comis infractiunile sunt tocmai cei care aveau ca principala atributie conducerea in mod corect a institutiilor sau gestionarea legala a bugetelor. Functiile de conducere le-au permis sa abuzeze de banul public, sa aprobe investitii inutile, sa favorizeze firmele agreate”, a transmis sefa DNA.

“DNA se ocupa doar de coruptia la nivel inalt”, a ales sa mai sublinieze Laura Kovesi, care a punctat si ca “anul 2017 a fost un an dificil in lupta impotriva coruptiei”.


1 Comentariu la Sefa DNA, bilant pe 2017: 3 ministri si 6 parlamentari, trimisi in judecata

  1. Cecheiarna

    Am vazut ai decapat toți premierii lui Dracnea. Iar restu in Caraibe se bucura de bani si soare Faur, Nuti spaima constituții, Bica antimafioata, in Madagascar, Mazere se joaca cu zmeu uimind triburile iar Elan rade din Izrauel. Din miliarde furate, paduri, asigurari, metale rare, gaze, petrol, industrie românească asasinata de oculta finantista, tu nu ai recuperat nici de o bere la fiece roman. Ati adus natia la moarte medicamentoasa. Daca acum 10 ani se faceau 10 reclame la produse alimentare si 1 medicament, acum se face 10 reclame la medicamente si 1 reclama la un produs alimentar. Asta nu e justitie ci crima cu meditatie pt distrugerea fizica morala si spirituala a poporului roman!


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!