AcasăNewsSefa DNA anuntat ca Oprea nu are, la acest moment, nicio calitate...

Sefa DNA anuntat ca Oprea nu are, la acest moment, nicio calitate in dosarul lui Ontanu

Dupa ce a fost audiata, luni dimineata, de catre procurorii din CSM, in cadrul procedurii necesare in vederea reinvestirii sale in functia de procuror-sef al DNA, odata ce ministrul Justitiei a propus-o pentru un nou mandat de trei ani in fruntea Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Kovesi a parasit sediul CSM, nu inainte, insa, de a raspunde unor intrebari ale reporterilor.

Printre acestea s-a numarat si una in privinta fostului ministru de Interne Gabriel Oprea, odata ce s-a speculat asupra unui teren despre care s-a vehiculat in spatiul public faptul ca ar fi ajuns in posesia sa, din directia actualului primar al sectorului 2 al Capitalei, acesta din urma aflamdu-se momentan in arest preventiv. „Nu are nicio calitate in acest moment in dosar”, a precizat Kovesi, despre Oprea, fostul sef al MAI-ului.

In alta ordine de idei, va amintim ca Laura Kovesi a trecut cu brio de interviul de la CSM, primind, cu unanimitate de voturi, aviz favorabil din partea Sectiei de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii.

185 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger