AcasăNewsSefa DNA anunta ca nu demisioneaza: Nu este vorba de Kovesi. E...

Sefa DNA anunta ca nu demisioneaza: Nu este vorba de Kovesi. E vorba de festivalul inculpatilor

Laura Codruta Kovesi a devenit cosmarul politicienilor

“DNA nu este un om, este o institutie si cred in acest lucru”, a subliniat Laura Codruta Kovesi, miercuri seara, in conferinta de presa organizata pentru a face unele precizari pe seama acuzatiilor formulate, in ultima perioada, la adresa unor procurori din cadrul Directiei.

Nu procurorul sef al DNA poate suspenda din functie sau sanctiona un procuror, ci CSM-ul – a subliniat Kovesi

“Nu cred ca acest atac este intamplator, asistam in ultima perioada la un festival disperat al inculpatilor (…) in care inculpati trimisi in judecata spun neadevaruri”, a spus sefa DNA, care considera ca “acest atac nu este despre Kovesi”.

In momentul in care a fost intrebata daca ia in calcul sa demisioneze, Laura Kovesi a dat un raspuns categoric – ca nu considera ca ar fi motive pentru a pleca din fruntea Directiei Nationale Anticoruptie. “Repet, nu este vorba de Kovesi, de procurorul-sef al DNA, este vorba despre asaltul asupra justitiei, de festivalul inculpatilor, in care vor sa umileasca societatea, romanii. Nu am niciun motiv sa-mi dau demisia, am respectat legea”, a subliniat Laura Codruta Kovesi, adaugand ca nu a mai discutat cu ministrul Toader, dupa sedinta CSM.

348 afisari

1 COMENTARIU

  1. Tutankhamoano da de ce nu-ți place premierii ca pe toate inregistrarile apari ca vrei premieru tau? Mai lasa si de la muritorii de rand…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger