Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Sefa DNA a vorbit despre succesor

Sefa DNA a vorbit despre succesor

Autor:

 

 

Laura Codruta Kovesi si-ar dori ca, la finele mandatului sau in fruntea Directiei Nationale Anticoruptie, sa afle ca noul procuror-sef al institutiei va fi tot o femeie.

kovesi 627x500 Sefa DNA a vorbit despre succesorCel putin asta a declarat pentru presa franceze, mai exact intr-un interviu pentru revista “Femmes d’ici et d’ailleurs”, in care s-a oprit asupra faptului ca spera ca procurorul care ii va succede in fruntea DNA-ului va fi un “profesionist”. “Dupa 2019, o noua persoana, cu o alta viziune, ma va inlocui (…). Bineinteles, as fi multumita ca o femeie sa imi succeada. Dar cel mai important este sa fie cineva profesionist care sa permita echipei sa-si continue munca”, a subliniat Laura Kovesi pentru publicatia amintita, citata de b1.ro.

Va amintim ca la momentul de fata Laura Codruta Kovesi isi exercita cel de-al doilea mandat consecutiv in fruntea DNA, dupa ce fostul ministru al Justitiei, Raluca Pruna, a propus, anul trecut, reinvestirea sa in fucntia de procuror-sef al acestui Parchet.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 17-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!