AcasăNewsSefa din Primaria Sectorului 2, retinuta pentru luare de mita

Sefa din Primaria Sectorului 2, retinuta pentru luare de mita

Procurorii de la Directia Nationala Anticoruptie anunta ca au decis retinerea pentru 24 de ore a Danielei Nastase, sef Serviciu resurse umane la Primaria Sectorului 2.

Daniela Nastase este acuzata de trafic de influenta si va fi prezentata in fata magistratilor de la Tribunalul Bucuresti cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Daniela Nastase este acuzata ca a incasat 11.000 de euro pentru a interveni pe langa un alt functionar din aceeasi institutie, angajat la Serviciul spatiu locativ, pentru ca acesta sa inregistreze cinci dosare pentru solicitarea de apartamente ANL ale unor persoane recomandate de denuntator, contrar dispozitiilor legale.

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie sustin ca Daniela Nastase ar fi intentionat sa dea 1.000 de euro din suma primita angajatului de la Serviciul spatiu locativ pentru actiunea respectiva.

In plus, Daniela Nastase se angajase fata de denuntator sa faca demersuri pe langa persoane cu putere de decizie din institutia in care isi desfasura activitatea pentru ca cererile depuse sa fie aprobate.

Daniela Nastase a fost prinsa in flagrant pe 14 ianuarie, in momentul in care incasa cei 11.000 de euro de la denuntator.

author avatar
Cristi Ionita
618 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger