Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Sef nou la Marriott

Sef nou la Marriott

Autor:

Libanezul Zayat nu mai este seful hotelului de 5 stele JW Marriott. Locul sau a fost ocupat de un director venit din… Rusia.

 

TINO Sef nou la MarriottFadlallah Zayat a fost General Manager al hotelului din primavara anului 2015. El a fost  trimis, cu maxima discretie,  sa conduca acum hotelul Marriott din Varsovia. Anterior, Fadlallah Zayat condusese unitatile din Dubai, Beirut, Tbilisi, Varsovia si Frankfurt. In locul libanezului a fost adus un manager care a condus W St. Petersburg, tot un hotel de cinci stele, pe nume Tino Lindner. Acesta a mai condus Sheraton Frankfurt Airport Hotel si Le Meridien Chiang Mai din Thailanda. Hotelul este controlat de grupul austriac Strabag. El are 402 camere si a fost deschis in 1999.

Stam prost la hotelurile de lux

In Romania, 51% la suta din hoteluri sunt clasificate la 3 stele. E varianta de mijloc de confort, dar si de pret, varianta de compromis pe care o alege majoritatea turistilor. Dupa hotelurile de trei stele, cele mai dese in Romania sunt cele de o calitate si mai mica, de 2 stele. Un sfert dintre hotelurile din tara sunt de doua stele in vreme ce unitatile care ofera un confort mai mare sunt de-a dreptul rare. In Romania, in 2015 rau numai 300 de hoteluri de 4 stele. In 2015, la noi existau doar 34 de hoteluri de cinci stele in intreaga tara.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!