AcasăNewsSef nou la Aviatia Internelor

Sef nou la Aviatia Internelor

Iata ca structura poate cel mai greu incercata din cadrul Ministerului de Interne, mai ales dupa seria de dezvaluiri din „National”, care a dus la destructurarea „Clanului Comandorilor” si schimbarea intregii conduceri a IGAV, are un nou sef.

Este vorba despre comandorul Traian Cirstoiu, probabil cea mai buna alegere pe care o avea la indemana ministrul Carmen Dan la aceasta ora. Bun profesionist, provenind din cadrul IGAV si stiind, prin urmare, cu ce se mananca pilotajul, comandorul Cirstoiu are astfel sansa, mai ales daca i se va permite sa-si formeze si o echipa manageriala competenta, sa „reseteze” Inspectoratul General de Aviatie pentru a redeveni acea structura de elita ca inainte de „accidentul Reliu”, produs de fostul vicepremier Gabriel Oprea.

author avatar
Andrei Coman
1.600 afisari

5 COMENTARII

  1. s-a terminat serialul cu iga? nu pot sa cred ca iese din grila de programe.
    sper ca a condus si el vreodata mai mult de 5 oameni. sau si-au pus cei de sus vreo marioneta pe care o pot controla cum vor ei?
    ma intreb de ce le-a luat jumatate de an pana l-au pus din moment ce era in curte. cred ca a fost o analiza foarte elaborata.

  2. Este un tip serios si corect. Dacă își alege bine colaboratorii poate că s-a tras cartea bună. Cred că trebuie să facă curatenie inainte de sărbători, astfel încât anul 2018 să nu îi mai găsească pe Mosor, Circo, Burtan si alți lingai ai lui reliu prin zonă. Să sperăm că va reuși să se debaraseze de acești indivizi și de alții ca ei, nu de alta dar se poate trezii că semnează „tot felul de documente” ascunse strategic prin „teancul de hârtii” aduse la semnat, care să le umple buzunarele unora si care mai târziu să se întoarcă împotriva domniei sale. Înțelepciunea fie cu tine domnule!!!

  3. Da, domnule observator, în sfârșit s-a rezolvat problema aviației mai. E un tip serios si cum ați mai spus. Singurele mici probleme sunt gășculițele din care provine sau mica lui pierdere de memorie în declarațiile date anchetei corpului de control al ministrului afacerilor interne. În unele cercuri, asta se numește inducerea în eroare a autorităților sau fals în declarații, dar mă rog, dacă e serios.. Apoi, mica scăpare a sa, adică participarea că membru în cadrul comisiei de creere a noilor fișe de post pentru exact poziția pe care a fost împuternicit. Bineînțeles că dacă e serios, asta nu e ilegal sau vre-un conflict de interese. E un om liniștit și cel puțin aceste două mici slăbiciuni, alături de altele, la fel de mici, cum ar fi faptul că anual cheltuie banii ministerului pentru revalidarea propriei licențe de zbor civile…nu contează. Altfel, sociopatia și catatonismul de care suferă nu îl exclud de la executarea întocmai și la timp a ordinelor secretarului M.Valeriu, eventual în momentul în care vor trebui achitate eventualele datorii către actualii susținători . Urmează posibila achiziție de elicoptere. Păcat că un mare om, precum Raed, s-a lăsat amăgit și a permis împuternicirea unui asemenea om. Va culege roadele în curând probabil, deoarece nu am auzit să fie în stare ca măcar o dată acest personaj să poată organiza corect măcar un start de instrucție. E liniștit, adică un mod de manifestare a abaterilor de la minimul necesar pentru a fi parte activă dintr-o societate normală. Dar, probabil că puțină frustrare și poate ceva sociopatism, eventual puțin oligofrenism, nu strică. Va fi interesant modul de resetare dorit de visătorul Mihai Valeriu. Și de asemenea va fi interesantă echipa aleasă de dumnealui, metehnele adjunctului dorit, Ciornei fiind arhicunoscute. E interesant de vazut când se termină ideea asta interesantă de echipă, între un oligofren, un stresat bețiv, a se citi frustrat și un alt om care….trăiește în lumea lui.

  4. Cei de la Corpul de Control își freacă fericiți mainile. Nu va dura mult si va pleca doamna blondă cu M.V. cu tot. Si atunci acești simpatici domni vor avea din nou de muncă la IGA. Am aflat că au început meditațiile cu cei de la SMFA să nu mai ajungă la mâna lui Soloceanu cel care la propus și îl susține pe tizul . Ce studiază? L 112, FAv 1, etc. Apropo de Ciordei poate așa ajunge si Mira Bella ofițer. Ce a facut acest individ să ajungă adjunct? L-a pupat în cur pe Reliu si a zburat aproape la fel de mult ca și Colcigeanu. A masluit toate rapoartele referitoare la securitatea zborului. Are pe conștiința cel puțin 2 oameni împreună cu Reliu si Colcigeanu. Cine cunoaște istoria recentă știe despre ce este vorba. Despre caracterul său poate ne dă amănunte fosta doamna C. S-a dus dreacu toată sandramaua. In ritmul ăsta în 3-4 ani din se va ajunge la o mică unitate de aviație. Despre cancanurile de la IGA se va mai scrie mult si bine. Apropo si Dache, Dache unde este?

  5. Ar fi timpul sa terminați cu articolele acestea. Sa lăsați oamenii sa își facă treaba. Cei bătrâni au plecat. E timpul noii generații sa aibă o șansă. Va rog sa opriți mizeriile și sa lăsăm oamenii sa muncească.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger