Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Sedinta solemna. Iohannis: Regele Mihai va ramane in amintirea poporului roman ca un mare om de stat

Sedinta solemna. Iohannis: Regele Mihai va ramane in amintirea poporului roman ca un mare om de stat

Autor:

Adresandu-se celor prezenti la sedinta solemna comuna a Parlamentului, de luni dupa-amiaza, in cadrul careia a fost onorata personalitatea Regelui Mihai, presedintele a inceput prin a spune ca “onoram astazi cu profund respect una dintre marile personalitati a insotirie noastre – Regele Mihai I”, care “va ramane in amintirea poporului roman ca un mare om de stat”.

 

iohannis 1 350x197 Sedinta solemna. Iohannis: Regele Mihai va ramane in amintirea poporului roman ca un mare om de stat“Principiile sale nu apartin trecutului, ci dimpotriva, sunt mai actuale ca niciodata”, a subliniat Klaus Iohannis, presedintele aducand in atentie faptul ca Regele Mihai “a aparat domnia legii, drepturile si libertatile individuale”.

“Cuvintele sale sunt astazi la fel de elocvente”, considera seful statului. Primul om in stat a subliniat apoi faptul ca fostul suveran “a aparat cu toate puterile si prerogativele sale Romania in vremea domniei”.

“Fie ca amintirea Regelui Mihai sa ramana vesnica in inimile noastre!”, si-a incheiat Klaus Iohannis discursul sutinut in plen.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!