Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Sedinta solemna. Iohannis, catre guvernanti: ascultati vocea romanilor, recuplati-va la interesele nationale!

Sedinta solemna. Iohannis, catre guvernanti: ascultati vocea romanilor, recuplati-va la interesele nationale!

Autor:

Adresandu-se deopotriva alesilor neamului, cat si membrilor guvernului prezenti, asemeni altor demnitari ai statului la sedinta solemna de la Parlament, consacrata Centenarului Marii Uniri, Klaus Iohannis a trimis sageti in directia PSD si ALDE.

 

iohannis parlament 350x233 Sedinta solemna. Iohannis, catre guvernanti: ascultati vocea romanilor, recuplati va la interesele nationale!“Domnilor parlamentari si guvernanti – ascultati vocea romanilor, recuplati-va la interesele nationale, ridicati-va la demnitatea Centanarului si nu il dezonorati. Luati exemplul anului 1918, Romania isi atinge potentialul sau doar atunci cand politicientii sunt inspirati de nazuintele oamenilor si ghidati de un proiect national”, a cerut Iohannis, inainte de a adauga ca “este inca timp sa reveniti asupra unor legi care nu au nici sustinerea oamenilor si nici nu corespund standardelor europene de drept”.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!