AcasăNewsSedinta plenului CSM, amanata din nou

Sedinta plenului CSM, amanata din nou

Consiliul Superior al Magistraturii

Sedinta plenului Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), in care ar fi urmat sa fie ales vicepresedintele instutitiei, a fost amanata din nou, din lipsa de cvorum.

Consiliul Superior al Magistraturii

Amanata pentru ca doi dintre membrii CSM si reprezentantii societatii civile in Consiliu au anuntat ca nu pot participa la plen, sedinta a fost reprogramata si va avea loc miercuri, 23 ianuarie, de la orele 14, se mentioneaza intr-un comunicat al institutiei. „Avand in vedere ca, in cursul zilei de astazi (joi-n.r), doi dintre membrii de drept ai CSM, precum si reprezentantii societatii civile in Consiliu au comunicat imposibilitatea participarii la sedinta de plen programata pentru data de 17 ianuarie, si fata de imprejurarea ca locul unuia dintre membrii alesi este vacant – circumstante ce fac imposibila constituirea cvorumului prevazut de lege – sedinta Plenului CSM este reprogramata pentru data de 23 ianuarie 2013, cu incepere de la orele 14.00 „, precizeaza CSM.

Pe ordinea de zi a sedintei de plen de joi era trecuta alegerea vicepresedintelui Consiliului. Si pe 9 ianuarie, sedinta plenului CSM a fost amanata tot din lipsa de cvorum.

106 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger