AcasăNewsSedinta importanta a conducerii PSD

Sedinta importanta a conducerii PSD

Social-democratii fac zid in jurul liderului lor

In aproximativ o ora, conducerea formatiunii social-democrate se reuneste in sedinta, la Parlament.

Este vorba despre un Comitet Executiv (CEx) al PSD, unul in cadrul caruia se vor discuta chestiuni interne, de ordin politic, si nu eventuala remaniere a Cabinetului Dancila. De altfel, nici premierul, numarul 2 in cadrul PSD, si nici Gabriela Firea, primarul Capitalei si unul dintre vicepresedintii formatiunii, nu vor participa la Cex-ul de luni, atat Dancila, cat si Firea fiind plecate in vizite oficiale in afara tarii.

Sedinta de la varful PSD este considerata una cu miza, avand in vedere ca se vehiculeaza ca nu ar fi excluse eventuale excluderi, pe fondul aparitiei unor critici la adresa conducerii partidului, a ceea ce in spatiul public au fost numiti „pucisti”, dar si a inregistrarilor cu vicele Tutuianu si discutii ce vizeaza membri ai partidului.

Cex-ul PSD va incepe la ora 12. Totodata, trebuie spus ca pe ordinea de zi se afla propunerile pentru conducerea Autoritatii de Supraveghere Financiara, pentru care s-a inscris actualul vicepremier Viorel Stefan, dar si pentru Consiliul National al Audiovizualului – CNA.

author avatar
Cristina Stefan
127 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger