Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Sedinta importanta a conducerii PSD

Sedinta importanta a conducerii PSD

Autor:

In aproximativ o ora, conducerea formatiunii social-democrate se reuneste in sedinta, la Parlament.

 

psd 601x500 Sedinta importanta a conducerii PSDEste vorba despre un Comitet Executiv (CEx) al PSD, unul in cadrul caruia se vor discuta chestiuni interne, de ordin politic, si nu eventuala remaniere a Cabinetului Dancila. De altfel, nici premierul, numarul 2 in cadrul PSD, si nici Gabriela Firea, primarul Capitalei si unul dintre vicepresedintii formatiunii, nu vor participa la Cex-ul de luni, atat Dancila, cat si Firea fiind plecate in vizite oficiale in afara tarii.

Sedinta de la varful PSD este considerata una cu miza, avand in vedere ca se vehiculeaza ca nu ar fi excluse eventuale excluderi, pe fondul aparitiei unor critici la adresa conducerii partidului, a ceea ce in spatiul public au fost numiti “pucisti”, dar si a inregistrarilor cu vicele Tutuianu si discutii ce vizeaza membri ai partidului.

Cex-ul PSD va incepe la ora 12. Totodata, trebuie spus ca pe ordinea de zi se afla propunerile pentru conducerea Autoritatii de Supraveghere Financiara, pentru care s-a inscris actualul vicepremier Viorel Stefan, dar si pentru Consiliul National al Audiovizualului – CNA.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!