Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Sedinta CSAT. Mecanismul PESCO, pe agenda intrunirii

Sedinta CSAT. Mecanismul PESCO, pe agenda intrunirii

Autor:

In ziua in care se asteapta un semnal de la presedinte, cu privire la propunerile de ministri formulate de PSD, dupa demisiile lui Shhaideh, Plumb si Cuc, premierul va ajunge la Cotroceni.

 

17362591 1297335840353664 6950094759957354786 n csat 350x197 Sedinta CSAT. Mecanismul PESCO, pe agenda intruniriiSeful Guvernului si ministrii care fac parte din CSAT urmeaza sa ajunga, peste doar cateva ore, la sediul Presedintiei, unde primul om in stat va conduce o noua sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii. Intrunirea urmeaza sa inceapa la ora 14.

Si, din cate anunta recent, purtatorul de cuvant al sefului statului va avea pe ordinea de zi aspecte ce tin de mecanismul PESCO. “In cadrul sedintei, va fi analizata tematica privind cooperarea structurata permanenta, PESCO, implicatii pentru Romania. Avand in vedere importanta acestui subiect pentru Uniunea Europeana si in special pentru Romania, presedintele Romaniei a apreciat ca este necesara o astfel de discutie in cadrul CSAT. Se vor discuta evolutiile recente referitoare la activarea acestui mecanism, efectele sale pentru Romania, precum si decizia politica privind posibila implicare a tarii noastre in Formatul cooperarii structurate permanente”, spunea, zilele trecute, Madalina Dobrovolschi, intr-o declaratie de presa.

sursa foto: Facebook    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!