Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Sectie speciala pentru anchetarea magistratilor. Sefa CSM: nu este necesara

Sectie speciala pentru anchetarea magistratilor. Sefa CSM: nu este necesara

Autor:

Reactionand pe marginea adoptarii, deunazi, in cadrul Comisiei speciale de la Parlament, a infiintarii unei sectii speciale de investigare a unor infractiuni din Justitie, presedintele Consiliului Superior al Magistraturii a amintit, vineri, ca forul pe care il conduce a dat aviz negativ in aceasta cauza.

 

csm 222 350x111 Sectie speciala pentru anchetarea magistratilor. Sefa CSM: nu este necesaraSefa CSM a trecut in revista aspectele care ii fac pe reprezentantii Consiliului sa nu sustina infiintarea unei sectii speciale pentru anchetarea procurorilor si a judecatorilor. “Plenul CSM a exprimat un aviz negativ si cu privire la acest aspect (…) A fost solid motivat (…) Aceasta sectie, din punctul nostru de vedere, nu este necesara, nu justifica sub nicio forma infiintarea ei si mai ales in modalitatea in care a fost discutata si in cele din urma adoptata. Exista o reglementare in vigoare, nu s-a motivat consistent aceasta propunere si cu atat mai putin nu suntem de acord cu adoptarea acestui text de lege”, a detaliat Mariana Ghena.


1 Comentariu la Sectie speciala pentru anchetarea magistratilor. Sefa CSM: nu este necesara

  1. Golea

    “Modalitatea in care a fost discutata si… adoptata” Ar fi meritat explicatii. Asijderea si “Exista o reglementare in vigoare” Daca ma aflu in fata instantei si zic “nu-mi place modalitatea cum judecati” cu ce m-as alege” E reglementata masura, deci. Dar daca stau inchis o perioada pe o hotarire INCORECTA, NELEGALA dece sa nu cer pedepsirea marsavului judecator/complet pentru eroarea, indiferent din ce motiv, savarsita? De niste oameni pe care societatea ii plateste si ii pensioneaza BOIERESTE. Oroce pricinuire de paguba, zice legea, se acopera/recompenseaza de catre pricinuitor. Ca sa nu mai lungim vorba. Amin


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!