AcasăNewsSecretarii de stat vor fi evaluati

Secretarii de stat vor fi evaluati

Una dintre concluziile sedintei conducerii PSD, de la Sucevita, a fost aceea ca in perioada urmatoare, si anume intr-o saptamana, doua, fiecare ministru va face o evaluare a secretarilor de stat aferenti ministerelor.

Acest pas le-a fost cerut in cadrul intrunirii mai-marilor social-democrati, de vineri. „E obligatoriu sa se faca o analiza a secretarilor de stat”, a subliniat Dragnea, vineri seara, la finele Comitetului Executiv National.

Seful PSD a anuntat ca sunt 135 de secretari de stat si ca e nevoie sa se stie daca sunt sau nu eficienti. Drept urmare, e vorba de o „actiune obligatorie pe care fiecare ministru sa o faca” si sa o prezinte, in maximum doua saptamani, premierului Mihai Tudose.

author avatar
Cristina Stefan
385 afisari

1 COMENTARIU

  1. Deoarece s-a dovedit ca in Romania TRANZITIA si HOTIA sunt fara de SFARSIT si ca DEPOLITIZAREA functiei publice este un obiectiv fundamental vital, pentru a face loc performantei politicilor publice si reformei in administratia statului in vederea gestionarii riguroase a banului public si utilizarii cat mai eficiente a resurselor bugetare, este necesar ca, la nivel REPUBLICAN, sa se infiinteze un colectiv de lucru format din experti, denumit “BIROUL NATIONAL pentru STUDIU BUGETAR” asemanator cu cel ce activeaza, de cand a inceput criza, in Marea Britanie, care sa optimizeze IN MOD EXIGENT EXISTENTA STRUCTURILOR STATULUI, organigramele, statele se functii, precum si repartizarea judicioasa a fondurilor publice disponibile in functie de prioritati obiective.
    Acest colectiv de lucru trebuie sa aiba doar scopuri de dezvoltare social-economica si sa cuprinda specialisti (auditori) din toate domeniile de functionare a statului si din sectorul privat (fara pretentii de plata) cu experienta dovedita, buna credinta, onoare, demnitate, putere de creatie si care sa manifeste multa stiinta si omenie in actiunile lor.
    Managementul public neperformant, “exercitat pe bijbite” sau „in interes personal ori de grup” trebuie inlocuit cu cel eficient si progresist. Este vremea când trebuie să ieşim urgent pe cale pasnica din această rutină politica, securistica, santajista, mocirloasa si paguboasa pentru destinul Romaniei.
    Consideram ca a venit timpul să punem capăt atat monopolurilor politice care functioneaza ca niste grupari infractionale de crima oragnizata de 27 de ani în stil bolosevic mimand democratia cat si “dictaturii pluraliste” care stimuleaza instalarea anarhiei .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger