Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Secretar de stat din MAI, cu lamuriri la Parchet

Secretar de stat din MAI, cu lamuriri la Parchet

Autor:

Gheorghe Nucu Marin, secretar de stat in cadrul Ministerului de Interne pe probleme de ordine publica, a venit marti la Parchetul General, pentru a da explicatii in dosarul protestului din 10 august.

 

Gheorghe Nucu Marin Secretar de stat din MAI, cu lamuriri la ParchetOficialul a sustinut ca a fost la minister in seara respectiva, dar ca nu ar fi coordonat interventia. “In Piata au fost oameni care raspundeau de misiune. (…) Sa lasam Parchetul sa-si faca treaba si sa verifice absolut tot (…) Cele mai bune informatii (legat de interventia din acea seara-n.n) se pot da de catre Jandarmerie, nu de la nivelul Ministerului. Cele mai corecte si cele mai precise”, a subliniat secretarul de stat, la plecarea de la audiere.

Totodata, raspunzand unei intrebari de la presa, acesta a sustinut ca nu stie daca a fost un singur ordin sau doua semnate de prefectul Capitalei. “Nu cunosc, Parchetul va stabili. Sigur un ordin a fost”, a afirmat Nucu Marin.

Un reporter l-a intrebat si daca are informatii ca aceasta manifestatie ar fi fost finantata din strainatate. “Nu, nu, absolut nu”, a raspuns secretarul de stat din Ministerul condus de Carmen Dan.


2 comentarii to Secretar de stat din MAI, cu lamuriri la Parchet

  1. Cv?

    Angajat in 92 la ochiu di timpanu, Facultate in 97?

  2. mielu

    Se CONFIRMA regula …. copiii sefilor nostrii vor fi sefii copiilor nostrii… pai e normal ca tata lui NUCU era general pe vremea comunismului ,,,asa spate … asa post !


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!