AcasăNewsSechestru pe salupa arabului care s-a iubit cu Gina Pistol

Sechestru pe salupa arabului care s-a iubit cu Gina Pistol

Autoritatile au pus sechestru asigurator pe ambarcatiunea de mare viteza a lui Nicole Saikaly, fostul iubit al Ginei Pistol

Arestat cu mare tam-tam pe 26 iulie si eliberat dupa scurt timp, pe 8 august, fostul iubit al Ginei Pistol a ramas recent fara salupa de mare viteza pe care o conducea pe lacul Snagov, aceasta fiindu-i sechestrata de autoritati.

Autoritatile au pus sechestru asigurator pe ambarcatiunea de mare viteza a lui Nicole Saikaly, fostul iubit al Ginei Pistol

Nicole Saikaly, alias Nicola, afaceristul arab care a ajuns in atentia presei dupa ce a avut o relatie cu „iepurasul” Gina Pistol, a ramas fara o ambarcatiune de mare viteza, pe care o avea ancorata pe lacul Snagov.

Salupa, care costa cateva zeci de mii de euro, a fost sechestrata de autoritati, pentru ca Nicola sa nu o vanda inainte de a fi condamnat in dosarul evaziunii de peste 120 de milioane de euro, in care a fost arestat alaturi de interlopul Octavian Grecu, zis Butoane. Surse din cadrul Oficiului de Capitanie Snagov au dezvaluit pentru „National”  ca ambarcatiunea lui Saikaly a fost sigilata, proprietarul avand interdictie de a o dezlega de ponton. Fostul iubit al „iepurasului” Gina Pistol este acuzat ca, alaturi de alte 38 de persoane, a adus statului un prejudiciu de 120 de milioane prin crearea unui circuit evazionist complex. Saikaly a derulat afacerile necurate prin firma lui, „Novicio Food &Beverage” SRL Ilfov, precum si prin niste societati-fantoma.

author avatar
Narcis Voica
2.103 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger