Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Sechestru pe averea lui Sebastian Ghita

Sechestru pe averea lui Sebastian Ghita

Autor:

Procurorii DNA au pus sechestru pe bunurile imobile si pe conturile deputatului Sebastian Ghita in dosarul in care parlamentarul este acuzat de favorizarea unui grup infractional.

 

ghita 22 Sechestru pe averea lui Sebastian Ghita

Sebastian Ghita este cercetat sub control judiciar in dosarul cumnatului premierului Victor Ponta, Iulian Hertanu

Sebastian Ghita a afirmat, la iesirea din sediul DNA Ploiesti, ca procurorii l-au instiintat ca au instituit sechestru pe bunurile sale imobile si pe conturi pana la concurenta sumei de aproximativ doua milioane de euro, cat este calculat prejudiciul in dosarul in care este cercetat.

Ramane in politica

Ghita a spus ca nu se considera vinovat in acest dosar si ca nu il cunostea pe Iulian Hertanu la momentul la care firma acestuia a incheiat contract cu autoritatile din Prahova, contractul pe fonduri europene pentru extinderea retelei de canalizare din orasul Comarnic. In acest context, parlamentarul de Prahova a precizat ca l-a cunoscut pe cumnatul premierului Victor Ponta la aproximativ un an de la incheierea contractului cu Hidro Prahova. Intrebat despre o eventuala demisie din Parlament, Ghita a raspuns ca ”nu ma consider vinovat. Acest lucru il poate stabili doar un judecator. In momentul in care un judecator va stabili ca am o vinovatie, voi lua in calcul o astfel de masura”, a spus Ghita. De asemenea, intrebat daca ii este teama ca va ajunge dupa gratii, el a spus ca fapta de care este acuzat nu se pedepseste cu ”o masura atat de dura”. ”Fapta nu e una care reclama o masura atat de dura. Legea nu prevede o pedeapsa atat de mare pentru presupusa fapta a mea si de aceea nu sunt preocupat de aceasta chestiune (posibilitatea de a fi condamnat la inchisoare cu executare – n.r.)”, a spus Ghita.

 Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-08-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!