AcasăNewsSebi, ai grija sa nu te arzi!

Sebi, ai grija sa nu te arzi!

In timp ce la Bucuresti o parte din romanii din disapora protesteaza, se pare ca altor conationali, aflati peste granita, le merge foarte bine, desi au mari probleme cu legea. Un roman a transmis mai multe fotografii in care fostul deputat Sebastian Ghita este surprins pe o plaja de lux din Muntenegru, in apropiere de Insula Sfantul Stefan.

Viata de azilant a lui Ghita

Spre deosebire de multi romani care au plecat din tara pentru ca traiul zilnic era neindestulator si inca o duc rau pentru ca muncesc din greu, altii, certati cu legea si care au plecat cu milioande de euro peste granita, o duc foarte bine. Noi imagini au aparut, in spatiul public, cu Sebastian Ghita, fostul deputat dat in urmarire internationala, dupa ce in 2016 a fugit din tara, desi era sub control judiciar. In imaginile surprinse in luxoasa plaja din Muntenegru, Sebastian Ghita e bine mersi, parca ar fi un om care a muncit din greu timp de un an si acum asi permite cateva zile de relaxare. Bineinteles, asa cum ii sta bine oricarui milionar, din peisaj nu putea sa lipseasca si o femeie, in acest caz o bruneta focoasa. Din poze se vede ca plaja este un exclusivista iar lui Sebastian Ghita nu-i mai pasa de mandatele de arestre emise pe numele sau. Fostul deputat, care a fugit in Serbia, in 2016, chiar de la receptia organizata de SRI, apare bronzat si pare ca nu mai are nicio problema. Pe de alta parte, fostul deputat  a aflat, de cateva saptamani, ca autoritatile din Serbia, unde s-a refugiat dupa fuga din tara, au respins cererea Romaniei de extradare si ca i-au acordat, provizoriu, statutul de azilant. Asta da motiv de relaxare!

author avatar
Ramona Feraru
1.814 afisari

1 COMENTARIU

  1. Sebi de ce nu mergi in Costa Rica la tanti Nuti si cu tanti Bica? Bine ca Munte Negru e membru Nato da nu se poate extrada. Atunci vorba lui Donald, la ce bun?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger