Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Sebi, ai grija sa nu te arzi!

Sebi, ai grija sa nu te arzi!

Autor:

In timp ce la Bucuresti o parte din romanii din disapora protesteaza, se pare ca altor conationali, aflati peste granita, le merge foarte bine, desi au mari probleme cu legea. Un roman a transmis mai multe fotografii in care fostul deputat Sebastian Ghita este surprins pe o plaja de lux din Muntenegru, in apropiere de Insula Sfantul Stefan.

 

ghita main Sebi, ai grija sa nu te arzi!

Viata de azilant a lui Ghita

Spre deosebire de multi romani care au plecat din tara pentru ca traiul zilnic era neindestulator si inca o duc rau pentru ca muncesc din greu, altii, certati cu legea si care au plecat cu milioande de euro peste granita, o duc foarte bine. Noi imagini au aparut, in spatiul public, cu Sebastian Ghita, fostul deputat dat in urmarire internationala, dupa ce in 2016 a fugit din tara, desi era sub control judiciar. ghita2 Sebi, ai grija sa nu te arzi! ghita3 Sebi, ai grija sa nu te arzi!In imaginile surprinse in luxoasa plaja din Muntenegru, Sebastian Ghita e bine mersi, parca ar fi un om care a muncit din greu timp de un an si acum asi permite cateva zile de relaxare. Bineinteles, asa cum ii sta bine oricarui milionar, din peisaj nu putea sa lipseasca si o femeie, in acest caz o bruneta focoasa. Din poze se vede ca plaja este un exclusivista iar lui Sebastian Ghita nu-i mai pasa de mandatele de arestre emise pe numele sau. Fostul deputat, care a fugit in Serbia, in 2016, chiar de la receptia organizata de SRI, apare bronzat si pare ca nu mai are nicio problema. Pe de alta parte, fostul deputat  a aflat, de cateva saptamani, ca autoritatile din Serbia, unde s-a refugiat dupa fuga din tara, au respins cererea Romaniei de extradare si ca i-au acordat, provizoriu, statutul de azilant. Asta da motiv de relaxare!


1 Comentariu la Sebi, ai grija sa nu te arzi!

  1. domnul Geo

    Sebi de ce nu mergi in Costa Rica la tanti Nuti si cu tanti Bica? Bine ca Munte Negru e membru Nato da nu se poate extrada. Atunci vorba lui Donald, la ce bun?


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 17-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!