AcasăNewsSebastian Papaiani isi va dormi somnul de veci la Cimitirul Bellu

Sebastian Papaiani isi va dormi somnul de veci la Cimitirul Bellu

Toti cei care vor sa ii aduca o floare sau sa-i aprinda o lumanare la capatai, ca un ultim gest de apreciere pentru cel care a fost actorul Sebastian Papaiani, o pot face de miercuri incepand.

Din cate anunta reprezentantii familiei, intr-un scurt comunicat postat pe pagina oficiala de Facebook a actorului, prin intermediul careia, de aproape doi ani incoace, maestrul tinea legatura cu admiratorii sai, sicriul urmeaza sa fie depus miercuri dimineata, la Biserica Sfantul Nicolae Dintr-o Zi (aflata pe strada Academiei, numarul 22-n.r). O zi mai tarziu, Sebastian Papaiani va fi condus pe ultimul drum, urmand sa-si gaseasca odihna vesnica pe o alee a Cimitirului Bellu, din Capitala. ceremonia va avea loc incepand cu ora 13.30, mentioneaza apropiatii artistului.

Interpretul atator roluri memorabile, printre care al plutonierului Capsuna, din „Brigada Diverse”, al marinarului Ieremia, din „Toate Panzele Sus” sau al lui Pacala, din seria cu acelasi nume, a parasit scena vietii marti dimineata, la varsta de 80 de ani Apreciatul actor si-a gasit sfarsitul in locuinta sa din Capitala. Conform aceleiasi surse, sfarsitul artistului s-a produs undeva in jurul orei 6.30, cauza fiind un „infarct cerebral”.

author avatar
Cristina Stefan
153 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger