Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Sebastian Papaiani, condus pe ultimul drum

Sebastian Papaiani, condus pe ultimul drum

Autor:

Aplaudat de cei dragi, de colegi, dar si de oamenii simpli care au tinut sa vina si sa il petreaca pe ultimul sau drum, Sebastian Papaiani a fost inmormantat, in cursul dupa-amiezii, la Cimitirul Bellu din Capitala.

 

1457476 1428958717341467 1382707264 n papaiani 720x480 Sebastian Papaiani, condus pe ultimul drumActorul care a parasit scena vietii la varsta de 80 de ani, dupa o perioada in care sanatatea i-a jucat feste, a fost condus catre locul de veci pe un drum presarat cu flori, sicriul sau fiind purtat pe umeri de militari pana la Aleea Artistilor. Sebastian Papaiani a fost, de altfel, inmormantat cu onoruri militare, avand in vedere ca, printre distinctiile pe care le-a primit, de-a lungul carierei sale indelungate, de aproape 50 de ani, s-a numarat si Ordinul National Serviciul Credincios in grad de Cavaler.

papaian Sebastian Papaiani, condus pe ultimul drum

(foto: Romania TV)

Desi Papaiani nu mai este printre colegii sai de generatie, in urma sa vor ramane, pentru totdeauna, filmele in care a jucat, la fel si rolurile din teatru. Ne vom aminti mereu de plutonierul Capsuna, de Pacala, de Ieremia din “Toate panzele sus”, dar si de Alecu, din “Asta seara dansam in familie”.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!