AcasăNewsSebastian Papaiani, condus pe ultimul drum

Sebastian Papaiani, condus pe ultimul drum

Aplaudat de cei dragi, de colegi, dar si de oamenii simpli care au tinut sa vina si sa il petreaca pe ultimul sau drum, Sebastian Papaiani a fost inmormantat, in cursul dupa-amiezii, la Cimitirul Bellu din Capitala.

Actorul care a parasit scena vietii la varsta de 80 de ani, dupa o perioada in care sanatatea i-a jucat feste, a fost condus catre locul de veci pe un drum presarat cu flori, sicriul sau fiind purtat pe umeri de militari pana la Aleea Artistilor. Sebastian Papaiani a fost, de altfel, inmormantat cu onoruri militare, avand in vedere ca, printre distinctiile pe care le-a primit, de-a lungul carierei sale indelungate, de aproape 50 de ani, s-a numarat si Ordinul National Serviciul Credincios in grad de Cavaler.

foto Romania TV

Desi Papaiani nu mai este printre colegii sai de generatie, in urma sa vor ramane, pentru totdeauna, filmele in care a jucat, la fel si rolurile din teatru. Ne vom aminti mereu de plutonierul Capsuna, de Pacala, de Ieremia din „Toate panzele sus”, dar si de Alecu, din „Asta seara dansam in familie”.

938 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger