AcasăNewsSebastian Bodu si Bogdan Diaconu, atac la inspectorii ANAF

Sebastian Bodu si Bogdan Diaconu, atac la inspectorii ANAF

Sebastian Bodu, fostul sef ANAF, si deputatul Bogdan Diaconu au atacat in termeni duri actiunea inspectorilor ANAF de pe litoral.

Sebastian Bodu este nemultumit ca masinile ANAF au fost fotografiate, zilele trecute, stationand pe banda de urgenta a Autostrazii Bucuresti – Constanta.

De altfel, fostul sef ANAF a si facut o plangere la politie in acest sens, sustinand ca „nu este normal sa spui ca masinile ANAF erau in misiune de urgenta, cand erau 20 de masini ANAF pe banda de urgenta a autostrazii”.

De asemenea, Sebastian Bodu sustine ca se asteapta ca ofensiva Fiscului sa se indrepte si impotriva marilor companii, nu numai impotriva micilor comercianti.

Deputatul Bogdan Diaconu, reprezentantul proaspat infiintatului Partid al Romaniei Unite, este si el dezamagit de modul in care actioneaza inspectorii ANAF.

Diaconu considera ca „inspectorii ANAF au ajuns precum securistii lui Ceausescu. Iau cu japca tot ce intalnesc in cale de la cei mici si ii ocolesc pe cei mari din lasitate si conformism”.

Deputatul le recomanda inspectorilor ANAF sa „mergeti pe strada si sa intrebati orice roman unde este cea mai mare evaziune fiscala si va va spune sa cautati la banci si la multinationale. Va faceti ca nu vedeti cum isi comanda audituri si consultante fictive de milioane de euro ca sa isi scoata banii din tara, sau ce furturi imense raporteaza unele hypermarketuri ca sa nu plateasca impozite, de ai zice ca si-au abonat hoti cu tirul in fiecare zi. Sau, daca tot faceti comparatii de preturi la firmele romanesti si le penalizati daca dau mai ieftin decat multinationalele, verificati si pretul la care marile companii straine isi aduc mobila si isi platesc toate serviciile din strainatate ca sa vedeti daca nu bate la ochi si daca nu cumva, in felul acesta, va prostesc pe fata ca sa isi scoata profiturile imense din tara”.

author avatar
Cristi Ionita
333 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger