Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Se vad rezultatele eforturilor pentru deszapezire, in sectorul 1

Se vad rezultatele eforturilor pentru deszapezire, in sectorul 1

Autor:

Zeci de utilaje si sute de muncitori au iesit pe teren inca din cursul noptii trecute, pentru a deszapezi arterele din sectorul 1. Eforturile in acest sens au continuat si marti.

 

Muncitori Romprest indeparteaza zapada 1 350x233 Se vad rezultatele eforturilor pentru deszapezire, in sectorul 1Primaria sectorului 1 anunta ca 74 de utilaje si 177 de muncitori au intervenit in noaptea trecuta pentru deszapezirea arterelor principale si secundare din sectorul 1. De asemea, utilajele Companiei Romprest au imprastiat materiale anti-inghet si antiderapante-250 de tone de sare si 60 de tone clorura de calciu.

Muncitori Romprest indeparteaza zapada 2 350x233 Se vad rezultatele eforturilor pentru deszapezire, in sectorul 1Marti la pranz s-a anuntat ca in teren actioneaza 62 de utilaje din care 33 indeparteaza zapada de pe strazile laterale. Totodata, 500 de muncitori degajeaza zapada de pe trotuarele care apartin domeniului public, din statii RATB, refugii de tramvai, treceri de pietoni etc. Aceste interventii au facut ca traficul rutier sa se desfasoare, la orele  amiezii,  in conditii normale de iarna pe toate strazile Sectorului 1.

Utilaje Romprest in actiune 350x233 Se vad rezultatele eforturilor pentru deszapezire, in sectorul 1    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!