AcasăNewsSe unesc DNA si DIICOT? Raspuns categoric

Se unesc DNA si DIICOT? Raspuns categoric

Oana Haineala

Printre subiectele dezbatute in spatiul public in ultimele ore s-a numarat si cel privind o eventuala  comasare a DNA-ului cu Parchetul Antimafia.

Oana Haineala

In conditiile in care s-a speculat ca s-ar avea in vedere reorganizarea, in sensul reunirii, Directiei Nationale Anticoruptie si a DIICOT-ului, ba chiar s-a si vehiculat un nume de posibil lider, in persoana fostei sefe a CSM-ului, Oana Schmidt Haineala, actualul secretar de stat in Ministerul Justitiei (MJ) a explicat cum stau lucrurile.

Haineala catalogheaza o astfel de speculatie – cum ca ar vrea sa vada aceste structuri actionand ca un tot, pe care, eventual, sa-l si conduca- drept o „mizerie”. Ba mai mult, actualul secretar de stat in ministerul condus de Florin Iordache sustine, citata fiind de televiziunile de stiri, ca o astfel de miscare „ar fi o mare greseala”.

La randul sau, Procurorul General nega o astfel de varianta. „In niciun caz nu este necesara o astfel de contopire, sa se desfiinteze doua structuri de elita ale Ministerului Public”, mentiona Lazar, joi dimineata.

443 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger