AcasăNewsSe suspenda cursurile in mai multe judete, dupa emiterea CODULUI PORTOCALIU de...

Se suspenda cursurile in mai multe judete, dupa emiterea CODULUI PORTOCALIU de ploi

Nu doar in Capitala elevii si liceenii vor incheia cursurile, miercuri, mai devreme ca de obicei, ca masura preventiva luata pe fondul avertizarilor meteo de vreme rea ce anunta probabilitatea aparitiei unor intervale cu ploi insemnate.

 

UPDATE 2: S-a luat, totodata, decizia ca in judetul Teleorman sa se incheie cursurile mai devreme fata de orarul obisnuit, la fel si in Vrancea, anunta edu.ro.

UPDATE: Scolile se inchid mai devreme, miercuri, si in judetul Giurgiu, tot ca urmare a avertizarilor meteo. „Astazi, 20.09.2017, incepand cu ora 15.00 se suspenda cursurile in toate unitatile scolare din municipiul si judetul Giurgiu, din cauza avertizarilor de fenomene meteo extreme”, au transmis oficialii Inspectoratului Scolar Judetean.

–-

Tinand cont de faptul ca judetul Dambovita se numara printre cele cinci aflate sub incidenta unei avertizari COD PORTOCALIU de ploi insemnate, reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean au transmis ca s-a decis suspendarea cursurilor in scolile dambovitene. „Avand in vedere alerta de cod portocaliu valabila incepand de astazi, 20 septembrie 2017, orele 16, in unitatile scolare din judetul Dambovita, cu exceptia gradinitelor cu program prelungit, se suspenda cursurile. Conducerile unitatilor scolare vor lua toate masurile pentru ca deplasarea elevilor catre domiciliu sa se realizeze in deplina siguranta”, suna mesajul postat pe site-ul Inspectoratului Scolar Dambovita.

Anterior, dinspre ANM s-a anuntat ca „in intervalul 20 septembrie, ora 16 – 21 septembrie, ora 10 in judetele: Dambovita, Prahova, Buzau, Vrancea si Bacau instabilitatea atmosferica va fi deosebit de accentuata si pe arii extinse se vor inregistra cantitati importante de apa cuprinse, in general, intre 50 si 70 l/mp.” Capitala, ins chimb, se afla sub incidenta unui Cod Galben.

author avatar
Cristina Stefan
95 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger