AcasăNewsSe schimba vremea in Capitala: iar vin precipitatiile!

Se schimba vremea in Capitala: iar vin precipitatiile!

Prima zi a saptamanii si temperaturile primavaratice inregistrate in Capitala, care le-au dat speranta multora ca iarna s-ar pregati sa lase locul urmatorului anotimp, vor fi date uitarii cat de curand.

Cel putin daca este sa ne uitam peste cele mai recente vesti transmise de meteorologi pentru Bucuresti, in cadrul unei prognoze special intocmite pentru Capitala, in ziua in care ANM a remis un COD GALBEN de ninsori insemnate si o informare meteo prin care se anunta zonele in care sunt asteptate precipitatii, inclusiv ninsori insemnate cantitativ.

Nici Capitala nu scapa de precipitatii. In prima faza, aflam ca incepand de luni seara, de la ora 20, si pana marti dimineata, la 08, cerul va fi noros, iar primele ploi slabe, trecatoare, vor fi zarite in peisaj in a doua parte a noptii, cand si vantul va sufla cu rafale de pana la 30-35 km/h. Termometrele vor indica o temperatura minima de 2-4 grade, indica aceeasi sursa.

In intervalul imediat urmator, vremea se va mai raci. De marti dimineata si pana miercuri la ora 10, specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie spun ca „ziua, temporar va ploua, iar in cursul noptii, treptat ploaia se va transforma in ninsoare si este posibil sa se depuna strat de zapada de pana la 2…5 cm. Vantul va sufla moderat in cursul zilei, cu rafale de pana la 35…40 km/h, apoi va slabi in intensitate”. La nivel de temperaturi, aflam ca maxima va fi in jurul valorii de 5 grade, in timp ce minima se va situa in jurul valorii de -1…0 grade.

247 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger