AcasăNewsUPDATE. Se reia selectia pentru functia de procuror general. Anunt de la...

UPDATE. Se reia selectia pentru functia de procuror general. Anunt de la MJ

Dupa interviurile sustinute in prima parte a zilei de catre cei patru aspiranti la sefia Parchetului General – Marian Drilea, Daniel Horodniceanu, Augustin Lazar si Gabriela Scutea – ministrul Justitiei era asteptat sa anunte o decizie.

UPDATE: Ministerul Justitiei a comunicat cateva detalii cu privire la reluarea procedurii pentru functia de procuror general, care va ramane vacanta incepand cu 28 aprilie. „In cadrul procesului de selectie s-a apreciat ca niciunul dintre candidati nu indeplineste cerintele necesare pentru numirea in functia de  procuror general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. Ca urmare, va aducem la cunostinta faptul ca nu se va face o propunere de numire in functia de procuror general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie dintre candidatii participanti, procedura urmand a fi reluata potrivit calendarului ce va fi comunicat ulterior”, a transmis MJ-ul intr-un comunicat.

In sensul in care se astepta sa se afle care dintre cei patru candidati ar putea fi propus pentru functia de procuror general. Doar ca, in urma cu scurta vreme, s-a aflat ca de la varful Ministerului Justitiei s-a decis sa se reia procedura de selectie pentru functia de procuror general, din cate anunta televiziunile de stiri. Ceea ce inseamna ca niciun candidat inscris in prima faza in aceasta competitie nu a primit unda verde, in urma procedurii derulate la MJ.

152 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger